Design

Ljus och solig Amsterdam lägenhet renovering

Ljus och solig Amsterdam lägenhet renovering



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Även om det är en vacker och historisk stad, är Amsterdam också hem för typiskt dystert väder. Detta gav en utmaning - och en inspiration - för arkitekterna från MAMM Design när de renoverade denna 85-åriga lägenhet som var exceptionellt trist. Teamet tog så småningom en fråga från husägarnas önskan om mer solljus och rörde sig runt trappan, slog ner några väggar och öppnade verkligen utrymmet så att det är välkomnande för varje familjemedlem och besökare också.

  • 1 |
Köket och badrummet är beläget runt centrumets tornelement och använder husets rörlåda som redan sprang genom detta utrymme.

  • 2 |
Vita väggar och gott om vertikalt utrymme betonar också det totala området och får saker och ting att känna sig soliga även om det kan vara molnigt ute.

  • 3 |
Vi kan enkelt se hur utrymmet i huset flyter, inifrån det kreativt nedsänkta köket hela vägen ut på terrassen.

  • 4 |
Några försiktigt placerade krukväxter lägger till en stänk av grönska utan att bli för mycket arbete för husägare.

  • 5 |
Det öppna och luftiga vardagsrummet på bottenvåningen är barnvänligt, men ändå sofistikerat.

  • 6 |
Här kan vi kika in i det centralt belägna badrumsområdet, vilket är bekvämt vad gäller design och renovering, men också när det gäller daglig användning.

  • 7 |

  • 8 |
Olika landningar i hela hemmet gör det enkelt för familjen att kommunicera och se varandra hela dagen.

Få gratis uppdateringar via e-post eller Facebook

... OCH FÅ DENNA EBOOK GRATIS

  • 9 |
Den mörka trappuppgången som blockerade så mycket luftbelysning i den tidigare designen togs bort och ersattes med en enkel metallgrindig trappuppgång som klättrar till husets högsta nivå.

  • 10 |

  • 11 |
I abborgen ovanför köket släpper en enkel lekrum också in solljus men är tillräckligt stängd för att barnen kan leka utan rädsla för att ta en tumling.

  • 12 |
Interiörfönster är ett annat sätt som ljus får resa genom hemmet.

  • 13 |
Det yttre förråder inte den moderna och rymliga interiören, men planlösningarna ger insikt om hur hela projektet tog form.

  • 14 |

  • 15 |


Dela det på någon av de sociala mediekanalerna nedan för att ge oss din röst.


Titta på videon: Vi är tillbaka för att stanna - Renovera med oss (Augusti 2022).